Hobi Baru Bantu Menurunkan Tekanan Darah?

Aku rasa sekarang aku dalam keadaan yang sangat tenang. So since semalam bawak Umar pergi klinik sebab sakit mata aku mintak doktor tu tolong check blood pressure. Alhamdulillah dah ok. Adakah sebab hobi baru aku ni bagi aku rasa seronok? Hahaha.

Sebenarnya kena exercise kut tapi aku pun tak tau nak exercise apa. Nak jogging panas. Tapi aku rasa since hantar ambik Umar ni ada jugak kut macam exercise sikit sebab kena jalan jauh².

No comments: