Malas Nak Check Email Masa Cuti Dan Waktu Malam

Isnin dan Selasa hari tu aku ambik cuti. Isnin untuk uruskan Umar masuk sekolah baru and Selasa bawak Liza check up dekat Hospital Putrajaya. Jumaat ni nak kena pergi minum air gula pulak. Haishh macam-macam.

Anyway, selalunya aku akan reply email waktu aku cuti dan waktu malam (sebab berurusan dengan UK) tapi tak tau kenapa aku rasa aku dah sampai limit yang aku malas lagi nak bekerja dan berfikir di luar waktu kerja . Mungkin aku fikir aku bagi extra effort pun bukannya aku dapat lebih increment dan bonus pun. So aku malas.

Atau mungkin aku ada banyak benda lain nak fikir. Mungkin aku dah penat. Mungkin aku lebih pentingkan main gitar di masa lapang aku hahaha. 

No comments: