Perihal Baby

Sebenarnya Isnin hari tu Liza dah bleeding dan aku dah bawak dia pergi hospital. Tapi diaorang cakap belum lagi dan memang normallah bleeding tu. Aku baca dekat internet pun cakap macam tu. Malam tadi pergi klinik scan pun memang kepala baby dah dekat bawah, dah engage. Tapi still takde sakit nak beranak pun.

Hari ni birthday Liza, aku berharap dia lahir hari ni walaupun due datenya 7hb April. Tapi bila fikir balik takpelah, tiba masanya dia keluarlah tu. Doakan semuany smooth ye. Amin.

1 comment:

Aziela said...

Wah, akak pula yang panik. Semoga semuanya dipermudahkan....