Sempena Hulu Segala Hari

Sempena hari Jumaat ni aku berdoa supaya bukti yang MH370 tu terhempas berjaya dijumpai.

Honestly aku dah penat tengok orang mengutuk, mengata, bergaduh dan macam-macam lagilah pasal benda ni. Aku doakan jumpa bangkai pesawat, mayat memang impossible dah lah nak jumpa dan yang paling penting black box supaya tau apa sebenarnya yang terjadi.

Amin. Jumpa kan lah hari ni. Sebab ramai orang ingat Indian Ocean tu besar macam Sungai Semenyih je kut. Astagfirullah.

No comments: