Stress

Aku sekarang berada pada tahap paling stress dalam kerja. Aku tak suka bila benda yang aku jaga ada masalah disebabkan benda lain dan user akan cari aku. Masalah orang tu aku tak boleh fix. Ataupun UK yang kena fix. Bila benda tu semua fixed baru sistem aku takde masalah.

Lagi satu kena buat benda yang aku dah tinggalkan. Belum lagi layan lecturer yang hmmm bongok?

Ini buat blood pressure naik balik ni.

No comments: