Bonding Session

Sebagai parents kita mestilah nak bonding dengan anak-anak. Bila baby keluar biasanya mudah bagi ibu sebab masa breastfeed tu memang bonding session yang paling hebatlah. Tapi untuk bapa susah jugaklah.

Nasib baiklah Liza punya susu production dah macam kilang susu sekarang aku boleh menyusukan anak gunakan botol. Kira bondinglah jugakkan? Dan part yang paling best ialah bila dia dah habis susu aku akan angkat dia dan letak kat bahu aku nak bagi dia burp. Menjadi everytime. Dan dengan bunyi burp dia tu sangat menggembirakan aku. Haha.

3 comments:

Aziela said...

Tahniah.. Seronoknyaaaa ada baby baru.

@ju said...

saya jeles, sobs....dah lama tak dengar bunyi burrpp baby..

Pizli Mat Wazip said...

Aziela - Terima kasih.

@ju - Ha meh jaga babay saya haha.