Cara Berpakaian

Kalau korang pakai jubah, kopiah semua tolonglah buat perangai yang mencerminkan korang tu orang yang baik-baik. Supaya selari dengan image korang tu. Ini kau pakai macam Imam masjid negara tapi bawak kereta macam pelesit, langgar undang-undang. Hari-hari mengutuk memaki orang.

Alah Pizli, kau pun bukan hari-hari ke kutuk orang dekat blog?

Aku? Aku real, aku honest. Aku tak berpura-pura. Aku kopiah pun tak selalu beli, kopiah banyak orang bagi je.

No comments: