Appreciation

Sekarang ni dah almost 3 bulan aku buat kerja dua seoarang diri sebab partner aku bersalin dan bulan ni dia ambik extra cuti. Aku boleh je buat kerja. Kadang-kadang stresslah jugak sebab sekarang bulan yang sangat busy.

Boss-boss aku risau. Aku cakap direct je, bagi aku increment lebih sikit lah nanti. Depan orang ramai je aku cakap. Aku dah buat kerja siang malam, hujung minggu, masa holiday hari tu pun aku kena buat kerja guna computer dan internet sendiri aku harap appreciatelah sikit penat lelah aku.

Bonus fixed sini kalau tak aku tau aku akan dapat maximum.

1 comment:

Jujubabes said...

best dpt bos cam bos kau ..risau pasal pekerje die ..kalau bos aku .......ermmmm