Arwah Bapak



Aku macam ada banyak benda nak cerita pada arwah bapak aku. So sedih jugaklah.

3 comments:

Mio Asmara said...

Assalam bang, sama lah saya, arwah abah meninggal masa saya form 5 dekat asrama, pakcik datang subuh subuh bgitau ayah meninggal. Tak sempat jaga ayah masa dia sakit sebab duduk asrama masa tu. Teringin nak bercerita ngan dia apa yang jadi kat anak dia yang sorang ni hehehe .. tapii tu laaaa .. *maaf over lak komen hehehe

Pizli Mat Wazip said...

Salam Mio. Aku jaga dia masa last day dia. Meaning 24 hours before dia pergi aku jaga. And aku rasa sekarang ni lah rasa aku nak nangis teringat haha.

Pizli Mat Wazip said...

*sepanjang 24 hours.