Ice Lemon Tea

Anak-anak aku sangat suka ice lemon tea. Biasanya dalam botol dan kalau makan dekat restoran elok sikit macam Nandos tu memang dapat pure ice lemon tealah.

Hari tu kitaorang makan gerai biasa dan diaorang nak ice lemon tea jugak so aku orderlah teh o ais limau. Hahahahaha.

Aku ketawa sebab aku rasa korang boleh imagine muka diaorang bila rasa air tu sebab biasa minum ice lemon tea yang sedap tu.

No comments: