Mekah Dan Haji

Kalau kau follow FB or Twitter Tabung Haji kau akan seronok sekarang sebab diaorang update perkembangan based on KT number tu. So kalau kau ada sedara mara mesti rasa sentiasa diinformedlah. Dia akan bagitau dah masuk Mekah ke belum dan macam-macam lagilah kut nanti.

Cakap pasal Mekah ni aku sebagai umat Islam ada satu perasaan macam rindu kut? Tapi aku tak pernah pergi sana pun so macam pelik. Rasa macam nak sangat pergi.

Harapnya aku dapat buat haji terus nanti. Dalam usia muda hehe.

No comments: