Perubahan Hidup

Anak no. 3 ni lahir bila hidup aku dah less stressful. Bila hidup dah tenang. Nak cakap dah kaya tak jugak sebab kaya hutang jugak aku rasa tapi at least dah better lah.

Kalau dulu definisi makan sedap ialah pergi ke KFC sekarang definisi makan sedap maybe pergi Manhattan Fish Market or Nandos.

Harapnya perubahan hidup aku dan family menjadi lebih lebih baik lagi selepas ini. Amin.

Ye aku dah tak tau nak tulis apa selain daripada nak mengamuk pada dunia. Eh pasal anak no.3 tadi. Bila ayah dah tak stressful kasih sayang tu jadi lebih sikitlah. Jadi lebih manja sikitlah. Barang-barang pun dapat yang baru-baru dan elok-elok sikitlah. Harap kakak dan abang tak jealous lah ye. Hehe.

No comments: