Trainer? Bukan Trainer.



Salah satu kerja aku ialah mengajar lecturers macamana nak guna sistem-sistem kitaoranglah. Dulu aku tak suka buat ni tapi sebab dah selalu sangat buat aku rasa macam relax je dah sekarang. Confident pun dah ada tapi aku mesti akan cakaplah yang aku ni bukan proper trainer. Aku ni system admin je dan korang pulak semua lecturers so aku mintaf maaflah awal-awal kalau aku punya training tu tak up to your standard.

Hari ni last training untuk satu system ni, aku start ajar dari Isnin, Adalah sepuluh orang lebih setiap hari. Next week aku akan ajar face to face pergi ke bilik lecturer or staff yang nak extra training.

No comments: