Cerita Motor Lagi



Ok setelah dinasihati oleh kawan aku yang bernama Bambang akhirnya dia suruh aku beli yang takde clutch. Aku fikir pun ok jugak kut sebab dulu bila clutch RXZ aku putus seksa jugak masa jalan jam dan banyak traffic light.

So LC takde clutch, Super Sport namanya, dan kaler atas ni hahaha.

Seriously aku takde benda nak cerita dekat blog sekarang.

1 comment:

Aziela said...

Kalau x der clutch, akak boleh tumpang pandu...kalau ada clutch, akak serender dikkk...