Fed-up Dan Stuck

Aku sebenarnya dah fed up dengan kerja aku ni. Tapi aku stuck. Kerja lain pun tak boleh bagi gaji yang lebih sangat dari sini. Dan company lain pun jauh. Ke PJ sana lah.

So kadang-kadang aku rasa nak mengamuk sebab stress. Tak boleh buat apa. Kalau ada dekat Bangi or Nilai ok jugak dan kalau kerja company jauh dapat gaji extra banyak pun ok jugak.

Aku suka kerja aku. Cuma aku nak ubah anginlah pergi tempat lain. Dan aku nak gaji lagi banyaklah haha.

2 comments:

Aziela said...

Sama...akak stuck juga. Tapi hubby soh bertahan dulu.... Ikut hati, rasa nak bersara dah...tapi loan semua jenis long term pulak...addoiiii

Pizli Mat Wazip said...

Hehehe.