Upcoming Games

Rasanya dah lama betul tak beli game. Ada game yang aku malas nak main so aku malas nak beli. Lebih-lebih lagi aku dah ada anak-anak, aku kena beli game yang sesuai untuk seisi keluarga macam itulah. Tapi Call of Duty aku kena beli jugak sebab itu game yang aku paling suka. Ok ini adalah game-game yang akan keluar bulan November dan cadangnya nak belilah.


Lego Batman 3: Beyond Gotham untuk Umar.


Call of Duty: Advanced Warfare untuk aku.


Game yang paling fun dalam sejarah Playstation, LittleBigPlanet 3 untuk kami sekeluarga. Aku seriously tak sangka diaorang nak keluarkan lagi game ni.

Cuti sekolah pun dah nak dekat. Bukan anak-anak je, aku sendiri pun need a break.

3 comments:

sero said...

COD AW kalau digital version(PSN) 60, ade promo 30 aritu tu.. tak tau ade lagi atau tak

Pizli Mat Wazip said...

Oh ye ke? Tak perasan pulak aku. Aku angkat LEGO tu dulu kut. COD last hehe.

sero said...

bd aku bnyk beli used je, jimat