Lagu Paling Nostalgia


First, aku tak pasti kenapa lagu ini dimainkan di TV masa aku kecik. TV kan macam untuk satu Malaysia tapi aku ingat lagu Negeri Perak dimainkan. Oh maybe masa tu Sultan Azlan jadi Agong. Aku pun kecik lagi masa tu, maybe masa tu tak pandai baca lagi pun.

Sebab apa nostalgia? Sebab aku ingat masa ni aku hidup susah. TV pun hitam putih lagi kut agaknya. Tapi walaupun aku rasa masa tu family aku susah tapi aku tak ingat pulak masa tu aku sedih dengan hidup aku. Hahaha. Aku rasa happy je. Tapi memang lagu ni macam sangat dekat di hati lah.

1 comment:

Melur Putri said...

A'ah dulu kan kat TV ada lagu ni..saya pun tak ingat tajuk apa..tapi dengar je lagu ni terus teringat zaman2 kecik dulu..nostalgia sangat..