Manusia Yang Paling Hopkrit

Manusia yang paling hipokrit ialah mereka yang follow pages hiburan, menonton music video perempuan sexy di Youtube lepas tu berceramah agama di ruangan komen. Kalau korang semua bagus kenapa korang ada di page-page itu in the first place?

Kalau korang bagus sangat korang tak follow pages hiburan. Korang tak tengok Youtube perempuan sexy.

Dan aku rasa menghina orang tu berdosa jugak.

Semoga Allah mengampuni dosa-dosa aku. Amin.

No comments: