Meluahkan Perasaan (Aku OK)

Honestly aku dah lama tak meluahkan perasaan di blog. Sebab tak seronoklah kan orang baca benda-benda tak best. Dan last week aku cerita masalah aku habis-habisan dan aku bagitau masalah aku pada wife aku dalam kereta masa hari Sabtu. Aku tersedar aku jadi macam ini sebab aku banyak berfikir.

Petang Sabtu hari tu aku makan ubat dan tidur dan somehow sampai sekarang aku rasa aku ok. Aku punya suka berfikir sampai masa tidur pun berfikir dan aku rasa itulah sebabnya aku ada beberapa masalah.

Tapi sekarang aku tak boleh nak berfikir macam-macam. Macam ada something yang block. Maybe sebab aku dah tau punca masalah aku dan somehow body aku boleh control. Or maybe sebab aku dah cerita dekat sini sekarang aku macam ok. Alhamdulillah.

No comments: