Ujian Bersyukur

A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on


Tahun ni aku banyak menang benda. Aku rasa aku sedang diuji samaada aku bersyukur atau tidak. Honestly aku stress tak menang sejuta hari tu padahal aku patut bersyukur adalah jugak menang sikit ni. Punyalah ramai orang nak menang sampai ada orang message aku dekat FB tanya berapa borang hantarlah apa lah. Ada orang stress nak print borang mahal sebab nak sangat masuk contest ni.

Semoga aku sentiasa bersyukur dengan segala benda yang aku dapat.

No comments: