Dating?


Aku rasa dah lama jugak kut tak keluar dating dengan isteri. Hahaha. Aku harap tahun depan aku dapat susun cuti dengan lebih bertanggungjawab sikit. Aku nak kena plan yang mana ada pergi keluar berdua dan akhir tahun kena ada tinggal cuti dalam 10 hari baru lah seronok nak jalan-jalan kut. Anyway aku rasa movie atas tu macam menarik je kalau nak tengok masa keluar dating haha.

No comments: