Imitation

Sebagai ayah aku sentiasa nak bagi anak-anak aku gembira. Walaubagaimanapun kita manusia ni kena berpada-pada. Lebih-lebih lagi zaman semua benda mahal ini. Senangnya budak-budak ni ialah diaorang nak je benda-benda tu. Diaorang tak kisah pun benda tu original ke tidak. Jadinya bila ada benda yang 90% sama pada harga 70% lebih murah, aku sangatlah bersyukur sebab aku dapat menggembirakan anak aku dan aku pun tumpang gembira sekali.

A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



Aku taknak mention nama produk ni tapi korang taulah kut kan. Aku takkan beli kalau yang ori so diaorang takdelah hilang customer. Aku beli sebab ada imitation je.

No comments: