Matahari Yang Keluar Sekejap

Aku rasa 3 bulan lepas aku doa biarlah hujan hari-hari. Masa itu panas sampai air pun kena catu. Panas, air takde, ada baby. Imagine. Sekarang bila dah hari-hari hujan aku rasa bersalah pulak nak mintak panas. Susah jugak sebenarnya sebab baju-baju tak kering. Bau masam.

Apa pun Sabtu hari tu masa matahari keluar sekejap aku sempat bawak anak-anak aku main dekat taman. Seronoklah diaorang sampai request nak pergi sekali lagi semalam.

A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



Tapi yang tak tahannya ramai pulak couple bermadu asrama. Rosak betul taman permainan jadi tempat orang beromen.


1 comment:

Aziela said...

To be frank, akak lebih suka hujan dari panas sebenarnya. Tapi taklah sampai banjir. apa2 pun, kita redhalah. Baju tu hantar dobi dik...atau pegi self service tu...guna dryer jer. Pakai token ada...syiling pun ada