Yuna

Aku suka yang masa zaman lagu Deeper Conversation dengan Yang Sebenarnya dulu. Lepas tu entah kenapa aku macam tak follow sangat. Tapi at the same time aku dengar-dengar jugaklah lagu dia dekat radio. Not until recently lepas aku dah kurang busy aku layan je Youtube dan memberi sepenuh perhatian. Memang sedap-sedap lagu dari English album dia tu. Salah satunya lagu ini lah.


Dan single baru Broke Her tu.

No comments: