Family

Last week aku dah cerita yang aku penat menguruskan anak-anak first week sekolah. Sabtu pulak adik ipar aku kahwin. Tapi somehow aku happy. Mak aku pun datang dari Perak, adik beradik aku pun. Aku suka bila family macam ni, baik sesama family. Adik beradik wife aku ramai, 8 orang so meriah. Kalau aku billionaire memang aku nak ada anak 6 orang ke haha. Tapi tak dapatlah kut. Takpelah, tengok je lah gambar. Banyak aku share ni hehe.

A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on



A photo posted by Pizli Mat Wazip (@pizlimw) on

No comments: