Obsession


Aku sentiasa obses dengan British movies, lagu, accent etc. Masalahnya takde siapa yang aku boleh share pasal benda ni. Bila ada movie aku takde siapa yang aku boleh discuss. Semua orang cerita pasal Mr Pilot dan happy sebab diaorang boleh relate. Aku? Aku takde siapa yang aku boleh cerita.

Macam iklan Burberry atas tu. Aku sorang je kut yang boleh appreciate dalam circle of friends aku. Maybe aku patut cari kawan-kawan yang lain.

New Chapter

Assalamualaikum, apa khabar semua? Ada ke orang akan perasan aku update blog ni?

Aku dah bekerja di company yang baru. Lebih setahun dah.

Yes, banyak ups and downs tapi somehow aku rasa dekat sini otak aku tak pernah berhenti berfikir. Banyak gila benda baru aku belajar dan every assignment macam lain. Yang buat lagi challenging banyak yang ad-hoc.

On aku punya personal life aku akan jadi lebih positive dalam segala benda. Dan aku banyak belajar, antara benda aku belajar ialah aku kena buat baik walaupun orang tak buat baik pada aku. Sebab baik ni kalau orang tak balas baik pada kau, InsyaAllah Allah akan bagi ganjaran kut. Kan?

Macam mak Cinderella cakap. "Have courage and be kind."