Obsession


Aku sentiasa obses dengan British movies, lagu, accent etc. Masalahnya takde siapa yang aku boleh share pasal benda ni. Bila ada movie aku takde siapa yang aku boleh discuss. Semua orang cerita pasal Mr Pilot dan happy sebab diaorang boleh relate. Aku? Aku takde siapa yang aku boleh cerita.

Macam iklan Burberry atas tu. Aku sorang je kut yang boleh appreciate dalam circle of friends aku. Maybe aku patut cari kawan-kawan yang lain.

No comments: