Kelab Sukan

Dalam bulan puasa hari tu aku dilantik jadi Presiden Kelab Sukan department aku. Kelakar lah jugak sebab aku mana ada pernah ada sports club selama aku bekerja ni. So 30hb hari tu kitaorang organise year end party. First time lah aku lead an event. Dalam sebulan jugaklah plan. Beli hadiah semua, tempah catering dan on the day decorate. Alhamdulillah semua committee bagus dan tak berkira. Jadi kerja jadi senang. The event was successful  tapi macam biasalah ada yang boleh improve. Adalah benda-benda yang aku nampak boleh diperbaiki kalau buat lagi. Dan benda yang paling best ialah kita tak tau yang kita capable of doing something kalau kita tak try buat. Sorrylah big deal untuk aku.

Ini gambar-gambar.