Sembang Dengan Boss

Masa sembang dengan boss aku tadi dia cakap something macam careful what you wish for, you might just get it. Dapat tu takpe, tapi imagine dapat tapi aku tak ready. Macam aku menang contest hadiah Z900 tapi aku tak boleh nak maintain pun. Dia tambah lagi nak jadi kaya dan miskin ni biasanya sekelip mata je, so aku harap betullah aku boleh jadi kaya sekelip mata supaya aku boleh beli Z900 tu nanti sebab kalau kaya for sure aku boleh maintain kereta tu hahahaha. Plus point kerja sini boss boss kitaorang walaupun strict tapi sebenarnya diaorang macam jadi coach lah untuk kitaorang. Or mentor to be exact

No comments: