Tips Jumaat

Since 2014 dalam quest aku ingin menjadi lebih positive aku mengamalkan prinsip taknak tolak rezeki in any form. Ada orang nak belanja makan, ambik. Ada orang nak bagi jersi terpakai, ambik. Menang movie tickets, ambik and so on. 

Soalannya sekarang macamana nak offer rezeki pada orang pulak? Salah satunya, zaman sekarang banyak FB page buat contest. And senang je nak masuk, tapi tak semuanya hadiah tu kau nak pun. Just nak dapat satisfaction of winning something macam itulah. So kalau kau menang dan taknak hadiah tu kau boleh bagi kawan-kawan and hopefully kawan kau pun jenis tak tolak rezekilah. 

No comments: